Rätt dragkrok till din Volvo

Livstidsgaranti & prisgaranti

Premium kvalitet - Livstidsgaranti

CE märkta och EU godkända dragkrokar, äkta Italiensk kvalité.

Spara pengar!

En 13-Polig elsats inklusive 7-polig adapter ingår i priset. Dessutom prisgaranti.

Snabba leveranser

Vi skickar dragkroken direkt efter beställning, oftast samma dag.

5/5

Hos Dragkrok365 hittar du rätt dragkrok till din Volvo – dessutom har vi alltid marknadens bästa pris och livstidsgaranti på alla dragkrokar.

Vi erbjuder två olika typer av dragkrokar, horisontellt avtagbar dragkrok och vertikalt avtagbar dragkrok. Vilken som passar just dig bäst beror på hur ofta du använder dragkroken och hur viktigt du tycker att det är att fästet inte syns när dragkroken är demonterad. För att guida dig och din Volvo rätt har vi skrivit ihop en utförlig jämförelse mellan de olika varianterna av avtagbar dragkrok.

Montering av dragkrok på din Volvo

Är du lite händig och intresserad av bilar kan du montera din dragkrok på Volvon själv. Det kräver lite kunskap och rätt verktyg, speciellt när det kommer till att montera elsatsen korrekt, men det är många som klarar det galant. Följ vår steg-för-steg-guide och spara monteringsanvisningen till besiktningen så att du har ett intyg på att dragkroken är EU-godkänd. 

Vill du inte montera dragkroken på din Volvo själv samarbetar Dragkrok365 med verkstäder över hela landet. Självklart kan du även vända dig till din vanliga verkstad för att få hjälp med monteringen av dragkroken.

Italienska dragkrokar av hög kvalitet

Vår leverantör av dragkrokar till Volvo-bilar, Umbra Rimorchi, har tillverkat dragkrokar sedan 1976 i staden Perugia i Italien. Deras produkter är av hög kvalitet och självklart EU-godkända. Det krävs minimalt med underhåll av dragkrokarna, men de mår bra av att smörjas in med fett någon gång per år. Detta är inget som du behöver lämna in din Volvo till en verkstad för att göra, du gör det enkelt på egen hand, oavsett hur händig eller bilvan du är.

Har du frågor eller funderingar kring din dragkrok eller monteringen av dig är det bara att höra av dig till oss på Dragkrok365, vi svarar nästan jämt. Ring oss på nummer 0763-401099 eller skicka ett mejl till info@dragkrok365.se.