AVTAGBAR DRAGKROK

En avtagbar dragkrok är lösningen för dig som vet med dig att du behöver dragkrok någon eller några gånger per år, men som tycker att en fast dragkrok är i vägen när den inte används. 

Horisontellt avtagbar dragkrok

Den horisontellt avtagbara dragkroken är den som är enklast att fästa och ta bort från bilen. Du behöver inga verktyg för att montera den på bilen och du fäster kulan bakifrån på bilen. Det gör det enklare att fästa dragkroken men det gör också att fästet blir lite mindre diskret.

Den horisontellt avtagbara dragkroken passar dig som använder dragkroken ofta, men ändå vill ha en avtagbar variant. Denna typ är dessutom lite billigare än den vertikalt avtagbara dragkroken.

horistontell avtagbar dragkula

Vertikalt avtagbar dragkrok

En vertikalt avtagbar dragkrok har den stora fördelen att fästet inte syns alls när man demonterar dragkroken. Den är perfekt för dig som bryr dig om din bils utseende. 

Kulan fästs underifrån vilket gör att fästet döljs helt bakom kofångaren, när dragkroken inte är fastmonterad syns det inte att bilen har en dragkrok. Det ger helt enkelt ett snyggare intryck än den horisontellt avtagbara dragkroken.

vertikal avtagbar dragkula