ELSATS DRAGKROK

Information Elsatser

7 polig universal elsats

(ingår i samtliga priser och paket)

Denna elsats följer med i alla paket* om du inte väljer en annan. Klassisk 7 polig canbus anpassad. Installeras utanför bilens system. Ingen programmering av bilens mjukvara krävs. Kopplas via bak lamporna på befintligt kablage.

Passar dig som har ett äldre släp, sällan använder dragkrok eller för det mesta transporterar cyklar. Nackdelen är att alla nya släp som kommer ut på marknaden är 13 poliga samt att den 7 poliga satsen med tiden börjar glappa.

*Vissa Äldre bilar (upp till ca år 2000) klarar sig utan box och då beställs en enklare variant av denna elsats (utan boxen/modulen).

elsats till dragkrok dragkrok365.se

7 polig universal elsats med PDC frånkoppling

Samma som ovan fast med möjlighet att koppla så att backsensorerna stänger av sig automatiskt vid backning med påkopplat släp. Obs: Denna funktion kanske inte fungerar på bilar som redan har  knapp för avstängning av PDC. Har din bil knapp för sensorer vänligen kontakta oss för att säkerställa om det då går att koppla enligt ovan eller om du ändå skall välja den som ingår i priset.

13 polig universal elsats

Jobbar utanför bilens system. Ingen programmering av bilens mjukvara krävs. Kopplas via bak lamporna på befintligt kablage.

Passar dig som har släp av nyare modell, hyr släp ofta eller ska dra en husvagn. fördel med 13 poligt är att man ”skruvar” in den och på så sätt undviker glappkontakt.

elsats till dragkrok dragkrok365.se

13 polig universal elsats med PDC frånkoppling

Samma som ovan fast med möjlighet att koppla så att backsensorerna stänger av sig automatiskt vid backning med påkopplat släp. Obs: Denna funktion kanske inte fungerar på bilar som redan har knapp för avstängning av PDC. Har din bil knapp för sensorer vänligen kontakta oss för att säkerställa om det då går att koppla enligt ovan eller om du ändå skall välja den något billigare 13 poliga utan PDC frånkoppling.

elsats till dragkrok dragkrok365.se

Modellanpassad elsats

Rekommenderas för dig som vill att allting skall vara så nära original som möjligt. Rekommenderas även till bilar med nybilsgaranti kvar då den universala kan komma att påverka bilens garantier avseende den elektriska delen.

Även flitiga husvagnsägare som föredrar konstant laddning och tillgång till kyl/frys rekommenderas köpa denna sats.
Priserna varierar kraftigt beroende på bil och modell. Normalt kostar de mellan 1399:- – 1499:- Finns i både 7 poligt och 13 poligt utförande. Kontakta oss på info@dragkrok365.se för mer information. Glöm ej regnr och kontaktuppgifter.