KÖPINFO

Det är smidigt att beställa dragkrok hos oss. Så snart din order är lagd och betalad, så skickas det automatiskt ut för packning. Packning och upphämtning av leveransbolag sker oftast samma dag om du har beställt innan kl 13.

Normal leveranstid när du köper en dragkrok hos oss på Dragkrok365 är cirka 3-5 arbetsdagar. Mycket beror på transportbolaget. Vi rekommenderar att ni bokkar monteringstid tidigast 6 arbetsdagar efter beställning för att undvika bekymmer om leveransbolaget utav någon anledning tar lite längre tid på sig.

2013 gjordes lagen om för att underlätta i samband med dragkroksmontering. Du behöver alltså inte göra en besiktning längre efter dragkroksmontering, under förutsättning att dragkroken är EU godkänd. Detta görs istället i samband med nästa ordinarie besiktning av bilen.

Samtliga upplagda dragkrokar i vår webshop är EU godkända.

Dragkrok365.se jobbar uteslutande med kvalitetsdragkrokar och elsatser. Vi kan därför erbjuda livstidsgaranti på de produkter vi säljer. Med andra ord garanterar vi kvaliteten och att de produkter vi levererar fungerar som de ska, så länge bilen lever. Skulle någon krok mot all förmodan gå sönder eller liknande så levererar vi en ny krok, under förutsättning att montage och skötsel skett efter leverantörens anvisningar. Observera att Dragkrok365 inte tar ansvar för några kostnader i samband med eventuella produktionsfel på dragkroken utöver leverans av en ny krok.

I ditt paket så följer det med en monteringsanvisning. Det är viktigt att spara monteringsanvisningen. Besiktningen behöver den för att säkerställa att din dragkrok är EU godkänd. Tag med dessa papper till nästa ordinarie besiktning.

Dragvikt och eventuell utskärning i stötfångare skiljer från bil till bil och dragkrok till dragkrok.

När du har valt din bil och hittat alternativ på dragkrok så kan hittar du all denna info under respektiveproduktl. Där finns också information om undantagsfall där dragkroken inte passar. Det kan vara om det är ex. M-paket, Sportpaket, R-design, AMG-paket eller liknande.

Är du osäker eller vill ha mer information så finns en agent redo i chatten. Det går också bra att maila info@dragkrok365.se – svar utlovas inom 1 timme (kl 10-20)

Vänligen se —  https://dragkrok365.se/produktinfo/ för mer information där vi går igenom både dragkrokar och elsatser så att du som kund kan hitta och köpa just det som passar dig och ditt ändamål.

Om du har lagt din beställning, och i efterhand kommer på att du vill ha en annan dragkrok och/eller önskar en annan typ av elsats – så är det av yttersta vikt att du tar en kontakt med oss snarast möjligt. Har du gjort detta kort efter din beställning så är det möjligt att vi kan ordna till enligt önskemål och uppdatera ordern innan packning.

Skulle du ha hört av dig för sent så gör vi så gott vi kan och låter dig veta vilka alternativ/förutsättningar som finns.

Ibland har man kunskaper för att själv kunna montera dit dragkroken. Generellt så handlar det om att demontera stötfångaren, bulta dit dragkroken och sedan installera det elektriska. Att borra egna hål i karrosen är något som ytterst sällan behövs. Bilarna i dag har för borrade hål i  99% av fallen.

Dragkrok365.se har samarbeten med verkstäder runt om i landet som kan hjälpa dig om du inte känner dig manad att prova själv. Dragkrok365.se säljer alltså inte monteringar utan den tjänsten köpes av en verkstad som i sin tur är experter på dragkrokar.

När du anlitar en verkstad via oss så kan du känna dig i trygga händer. Vi har endast samarbeten med verkstäder som har god dokumenterad erfarenhet av dragkroksmonteringar.

Skulle du mot förmodan inte känna dig nöjd med verkstaden utav någon anledning, så går det bra att höra av sig till oss med synpunkter. Vid upprepade klagomål så kommer vi avsluta samarbetet med aktuell verkstad.