Umbra Rimorchi - dragkrokar av italiensk kvalitet

Umbra Rimorichi hittar du hos Dragkrok 365. Umbra är ett tillverkningsföretag som är inriktade på lätta släpvagnar och dragkrokar. Företaget skapades av affärsmannen Umbra Rimorchi i Italien och är ett ledande företag inom sin sektor. De har ett stort sortiment av olika dragkroksmodeller och släpvagnar för alla typer av fordon. Umbra utgår ifrån Italien men finns tillgängliga i större delen av världen.

Varför välja en dragkrok från Umbra?

 

Varför ska jag välja en dragkrok från Umbra kan man undra. Umbra är ett inte bara ett stadigt och etablerat företag, det är även ledande i sitt område med över 57 års erfarenhet. Deras sortiment är utbrett och du kan lätt hitta det du behöver hos dem. Umbra har flertalet styrkor och utvecklas hela tiden. Det är ett modernt företag som även satsar på gröna produkter.

Umbra erbjuder:

   1. Global export Under flera års tid har Umbra varit ett ledande företag i Italien inom dragkroksindustrin. Idag expanderar deras verksamhet i raketfart och deras varumärke finns idag i hela Europa, Nordafrika, Mellanöstern och i Japan. Inom kort kommer distributionen även täcka Australien och Sydamerika.
   2. Produktkvalité Umbras dragkrokar håller en hög kvalitet och är resultaten av teknisk personals och designers samarbete. Dragkrokarna planeras, realiseras och efterbehandlas tills de uppnår bästa resultat. Dragkrokarna är behovsanpassade och därför finns det en dragkrok för alla. De är mycket lättmonterade. Vi arbetar dagligen med att optimera, övervaka och förbättra kvaliteten på våra samtliga produkter. Begreppet “Made in Italy” betyder mycket för oss och vi vill hedra det med att alltid förknippa det med kvalitet och stil.
   3. Bra produkter. Alla Umbras produkter är godkända och certifierade och uppnår kraven i samtliga länder. Alla prototyper utsätts för stränga tester som kontrollerar att alla säkerhets- och kvalitetskrav som transportstyrelsen och de europeiska CE- standarden kräver uppnås. Umbra är även det  första företaget i branschen som certifierades med ett ISO 9001 kvalitetssystem.                                                      Våra dragkrokar är kända runt om i världen för sin höga kvalitet. Till exempel använder vi endast svetsrobotar och industriella epoxipulverfärger. Epoxipulverfärg har en högre motståndskraft mot exempelvis salt och rost. 
   4. Serviceinriktad kundvård Umbras professionella kundtjänst finns tillgänglig varje dag och är redo att hjälpa till.

  Hur tillverkas Umbra?

  Hur ser tillverkningsprocessen av Umbras produkter ut? Bakom varje produkt ligger en ansenlig mängd tid och förbättringsarbete. Med hjälp av flertalet studier och de senaste verktygen inom designteknologi tas en prototyp fram baserade på CAD-ritningar och solidmodelleringDärefter testas och kontrolleras prototypen mycket noga för att uppfylla alla säkerhets- och lagkrav. När prototypen blivit godkänd tar själva masstillverkningen fart och en ny fantastisk produkt har tillkommit i sortimentet.

  Umbra utvecklar ständigt sina produkter. Med hjälp av ett gediget och ihärdigt arbete med att ta fram nya material och nya produktionsprocesser förbättras och utvecklas produkterna hela tiden. Fokus ligger på att ta fram nya och bättre idee`r utan att behöva kompromissa med produktens styrka, kvalitet, tillförlitlighet och säkerhet.

  Vilka bilmärken fungerar ihop med Umbras produkter?

  Vilka bilmärken fungerar ihop med Umbras produkter? De allra flesta bilmärken i världen är kompatibla med Umbras produkter.

  På hemsidan kan du lätt se vilken dragkrok som passar för just din bilmodell och märke. Du fyller bara i uppgifterna om din bil och vad du vill ha så hjälper hemsidans sökverktyg till med att ta fram rätt modell. Det är supersmidigt. Har du några andra funderingar hjälper kundtjänsten gärna till.