Fast dragkrok till din bil

Hos oss hittar du fast dragkrok till din bil!

Letar du efter en fast dragkrok? Då har du kommit helt rätt! Vi har ett väldigt stort sortiment av fasta dragkrokar till nästan alla bilmodeller.
En fast dragkrok är perfekt för dig som använder sitt släp eller sin husvagn ofta, dom är billigare än avtagbara dragkrokar och det finns inga rörliga delar som kan gå sönder. En annan positiv sak med en fast dragkrok jämfört med en avtagbar är att man slipper underhålla den flera gånger per år med fett. Vi har dessutom livstidsgaranti på alla våra dragkrokar och en annan väldigt positiv sak med en fast dragkrok är att du skyddar bilen lite extra om någon skulle råka köra in i din bil bakifrån. 

Fast dragkrok

En fast dragkrok är bra för dig som använder ditt släp ofta för att slippa att ta av och på kroken.

Fast dragkula till bil

Horisontellt avtagbar dragkrok

För dig som använder ditt släp sällan och snabbt och smidigt vill kunna koppla av det är en denna typ av dragkrok att rekommendera.

Om du låter kroken sitta fast under längre perioder så bör den lossas någon gång i månaden för att inte riskera att den rostar fast och det är bra att även smörja med fett en gång per år.

 

Horisontell avtagbar dragkula

Vertikalt avtagbar dragkrok

Denna dragkrok är för dig som vill att kulan inte ska synas. I de flesta fall är den helt dold och när den är demonterad så ser man inte att bilen har någon krok. Det är bra att plocka bort dragkroken efter användning och eventuellt smörja med fett ett par gånger per år.

Vertikalt avtagbar dragkula