Rätt dragkrok till din Volkswagen

Välj modell och årsmodell nedan för att köpa rätt dragkrok till din bil.

Volkswagen dragkrokar till bästa pris

Letar du efter en dragkrok till din Volkswagen? Då har du kommit helt rätt! Vi på Dragkrok365 erbjuder högkvalitativa dragkrokar för Volkswagen-bilar till marknadens bästa pris. Du beställer snabbt och lätt via vår hemsida och kan välja direkt i beställningsformuläret vilken verkstad du vill montera dragkroken hos. 

Montera dragkrok på din Volkswagen

Självklart kan du som har intresset och viljan montera din dragkrok på din Volkswagen själv. Vi har en steg-för-steg guide som du kan följa om du vill göra arbetet själv. Vill du lämna in den har vi samarbeten med en mängd verkstäder över hela Sverige. Du fyller i vilken verkstad som ligger närmast dig och de ringer sedan upp dig för att boka en tid. Enklare än så kan det knappast bli att köpa och montera din dragkrok. 

Vilken typ av dragkrok passar din Volkswagen?

Ovan kan du snabbt få svar på vilken dragkrok som passar just din Volkswagen. Välj modell och år i drop down-menyerna ovan och få svar på vilken eller vilka varianter av dragkrok som passar din Volkswagen. Ofta har du flera alternativ att välja mellan. Först och främst måste du då bestämma dig för om du vill han en fast dragkork, som sitter monterad på bilen hela tiden, eller om du vill ha en avtagbar dragkrok, som du själv kan montera och demontera utifrån behov. Det finns också olika typer av avtagbar dragkrok, läs vår dragkroksguide om du vill veta vilken som passar dig och ditt användande bäst.

Vill du ha vägledning i valet av dragkrok eller har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Dragkrok365. Ring oss på nummer 0763-401099 eller skicka ett mejl till info@dragkrok365.se.