Rätt dragkrok till din Toyota

Välj modell och årsmodell nedan för att köpa rätt dragkrok till din bil.

Hitta rätt dragkrok till Toyota

Dragkrok365 har dragkrokar till de flesta av Toyotas bilmodeller. Du kan enkelt se vilka alternativ som passar just din Toyota i formuläret ovan. Vi erbjuder marknadens bästa pris och genom vårt lätta beställningsförfarande har du din dragkrok på nolltid. 

Beställ och få din dragkrok levererad

När du beställer en dragkrok till din Toyota från oss kan du samtidigt välja att få dragkroken monterad hos en av de verkstäder som vi samarbetar med. Verkstaden du valt kommer då att ringa upp dig för att boka en tid för montering. Självklart kan du använda en annan verkstad än de som vi har samarbeten med, de flesta verkstäder erbjuder montering av dragkrok. Kom ihåg att det tar mellan 2-5 timmar för att montera en dragkrok.

Alternativ av dragkrok för Toyota

Beroende på vilken Toyota-modell du har passar olika dragkrokar till din bil. Huvudalternativen du har att välja mellan är en fast dragkrok eller en avtagbar dragkrok. En fast dragkrok sitter monterad på bilen hela tiden, medan en avtagbar dragkrok går att montera av och på bilen. Inom gruppen avtagbara dragkrokar finns det olika modeller som är olika lätta att montera av och på din Toyota. Vill du ha hjälp i valet av dragkrok är du välkommen att höra av dig till oss på Dragkrok365. Ring oss på nummer 0763-401099 eller skicka ett mejl till info@dragkrok365.se. Vi gör vårt bästa för att hjälpa dig hitta rätt lösning till din Toyota. 

Alla våra dragkrokar har livstidsgaranti för att du ska känna dig trygg med produkten vi levererar.