Rätt dragkrok till din Suzuki

Välj modell och årsmodell nedan för att köpa rätt dragkrok till din bil.

Rätt dragkrok till din Suzuki

Är det dags att köpa husvagn och du saknar en dragkrok? Då har du hittat helt rätt. Vi på dragkrok365 erbjuder dragkrokar till nästan alla Suzuki modeller och alla dragkrokar hos oss är självklart EU-godkända.

När det kommer till dragkrokar så köper ungefär 80% av våra kunder en fast dragkrok. En fast dragkrok är det billigaste alternativet och det som är mest praktiskt eftersom kroken alltid sitter fast. Våra dragkrokar tillverkas i Italien och håller högsta klass.
Vi har många partnerverkstäder som kan hjälpa dig att montera din dragkrok. Känner du att du behärskar att montera din dragkrok själv så är det inga problem. Du får med en bra monteringsanvisning där det står steg för steg hur du ska göra.

Avtagbar dragkrok till Suzuki

Vi erbjuder två olika sorters avtagbara dragkrokar. Vertikalt avtagbar dragkrok samt horisontellt avtagbar dragkrok.
Med en avtagbar dragkrok så kan man när som helst ta bort dragkroken vilket gör bilen snyggare.
Vad det gäller underhåll så ska man underhålla kroken med fett några gånger om året. Detta gör man för att kroken ska vara lätt att ta av och sätta på. När man besiktar bilen så kollar dom alltid att det fungerar att sätta på och ta av kroken. Länk till monteringsvideo

Elsats till din Suzuki

Just nu har vi ett erbjudande där man kan köpa en 13-polig elsats för endast 560 kr till din Suzuki!
Tveka inte att höra av dig på telefon eller mail om du har några som helst frågor vad det gäller våra dragkrokar eller elsatser hos oss på dragkrok365.