Rätt dragkrok till din Subaru

Välj modell och årsmodell nedan för att köpa rätt dragkrok till din bil.

Köp dragkrok till din Subaru

Hos oss på Dragkrok365 hittar du lätt rätt dragkrok till din Subaru. Vi har dragkrokar för alla bilar. Vill du ha hjälp att välja guidar vi dig gärna rätt!

Rätt dragkrok till Subaru

Det finns flera olika typer av dragkrokar och många som passar Subarus bilmodeller. Genom vårt smarta formulär ovan vet du snabbt vilka olika dragkrokar som passar just din Subaru. Det enda du behöver veta är vilken modell det är och vilket år den är tillverkad. Då får du på en gång svar på vilka dragkrokar som går att montera på din bil. Efter det är det bara att klicka hem den så är dragkroken på väg till dig.  

Välj Subaru – verkstad – bli uppringd

I beställningsformuläret kan du också välja om du vill ha hjälp med monteringen av din dragkrok av en verkstad. Vi har samarbeten med verkstäder över hela landet och vi hoppas att du ska hitta en som passar dig. Efter att du lagt din beställning hos oss kommer verkstaden du valt att ringa upp dig för att boka en tid för montering av dragkroken du köpt. 

Är du bekväm med att montera dragkrok och elsats själv kan du självklart göra det. Vill du har lite vägledning finns det en tydlig guide till hur du gör på vår hemsida. Kom ihåg att ta med dig monteringsanvisningen till besiktningen så att du har ett intyg på att dragkroken är EU-godkänd.  

Vill du ha hjälp med något eller har en fråga som du inte hittar svaret till på vår hemsida är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Ring oss på nummer 0763-401099 eller skicka ett mejl till info@dragkrok365.se.