Rätt dragkrok till din Skoda

Välj modell och årsmodell nedan för att köpa rätt dragkrok till din bil.

Hitta dragkrok till din Skoda

Dragkrok365 har dragkrokar till alla typer av Skodas bilmodeller. Du hittar lätt den typ av dragkrok som passar just din Skoda genom att använda vårt formulär ovan. Alla våra dragkrokar är EU-godkända och har livstidsgaranti. Exempel på modeller är Skoda Octavia, Skoda Superb och Skoda Fabia

Fast eller avtagbar dragkrok

Det finns två huvudgrupper av dragkrokar, fasta och avtagbara dragkrokar. Det finns alternativ ur båda grupperna för de flesta av Skodas bilmodeller. Den fasta går inte att montera bort när den väl har satts fast på bilen, medan den avtagbara är, precis som namnet antyder, möjlig att demontera när man inte använder den. Vad som passar dig och din bil bäst beror på hur ofta du tror att du kommer att använda dragkroken och hur viktigt du tycker att det är att det inte syns att bilen har en dragkrok. 

Montering av dragkrok på Skoda

För att underlätta för dig som kund kan du i samband med att du beställer en dragkrok från oss också välja vilken verkstad du vill ska hjälpa dig med monteringen. Vi har samarbete med verkstäder över hela Sverige, och självklart kan du även använda dig av andra verkstäder, de flesta kan hjälpa dig att montera en dragkrok. Du kan också montera en dragkrok på din Skoda själv. Vi har en instruktionsguide för att underlätta för dig.  

Vill du ha hjälp med något eller komma i kontakt med oss av någon anledning är du varmt välkommen att ringa oss på nummer 0763-401099 eller skicka ett mejl till info@dragkrok365.se.