Rätt dragkrok till din Nissan

Välj modell och årsmodell nedan för att köpa rätt dragkrok till din bil.

En dragkrok från Dragkrok365 är en trygg investering för din Nissan. Vi har livstids garanti och säljer dragkrokar av hög kvalitet från märket Umbra Rimorchi. Dessutom har vi marknadens bästa pris. 

 

Välj rätt dragkrok till din Nissan-modell

Vi har arbetat hårt för att det ska bli så lätt som möjligt för dig som kund att hitta rätt dragkrok till din Nissan. Det gör att du kan välja modell och år i formuläret ovan och direkt få svar på vilka typer av dragkrok som passar just din bilmodell. Ofta finns det flera alternativ att välja mellan och du måste ta ställning till vad som är viktigt för dig.

I valet av dragkrok är det viktigt att fundera över hur mycket du kommer att använda den och hur lite du vill att det ska synas på bilen att det finns en dragkrok monterad. Alternativet är en avtagbar dragkrok om du inte vill ha på den hela tiden. 

 

Montera dragkroken själv eller ta hjälp av en Nissan-verkstad

För att även göra det lätt för dig att montera din dragkrok har vi en steg-för-steg-guide som du kan följa om du känner dig bekväm med att montera och installera dragkroken själv. Vill du ha hjälp har vi samarbeten med ett flertal verkstäder över hela landet. När du lägger din beställning på dragkrok till Nissan kan du därför direkt i beställningsformuläret lägga till om du vill ha hjälp av en verkstad, som då kommer att kontakta dig för att hitta en tid som passar. Självklart kan du även ta hjälp av din vanliga verkstad, de flesta klarar av att montera dragkrokar och hantera elinstallationen som krävs för elsatsen. 

Har du några frågor eller vill ha vägledning i valet av dragkrok är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Dragkrok365. Ring oss på nummer 0763-401099 eller skicka ett mejl till info@dragkrok365.se.