Rätt dragkrok till din Kia

Välj modell och årsmodell nedan för att köpa rätt dragkrok till din bil.

Dragkrok till Kia

Vill du ha en dragkrok till din Kia? Dragkrok365 har dragkrokar till alla typer av Kias bilmodeller. Beställ enkelt och få hjälp med monteringen!

Fyll i din modell och årsmodell i formuläret ovan så får du direkt svar på vilka typer av dragkrokar som passar din Kia. När du valt vilken typ av dragkrok du vill ha går du vidare och då kan du även välja om du vill ha hjälp med monteringen av den. Dragkrok365 har samarbeten med verkstäder över hela landet. När du beställer dragkrok till din Kia kan du också välja vilken av våra verkstäder som passar dig bäst. Verkstaden kommer då att ringa upp dig för att boka en tid för montering av dragkroken. Enklare kan det inte bli!

Du så klart välja att ta hjälp av en annan verkstad eller montera dragkroken själv. Vi har skapat en dragkroksguide som steg för steg tar dig igenom monteringen av dragkrok. 

Fördelar med att köpa dragkrok till din Kia av oss.

  • Livstidsgaranti
  • Snabb frakt
  • Svensktalande support
  • Fasta och avtagbara krokar

Dragkrokar av hög kvalitet till Kia

Vår leverantör, Umbra Rimorchi, har tillverkat dragkrokar sedan 1976 i staden Perugia i Italien. De är kända för sin höga kvalitet och har livstidsgaranti på sina dragkrokar. Umbra Rimorchi är dessutom bland de bästa i branschen på att leverera de tunga dragkrokarna på ett sätt som skyddar produkten. 

Vill du ha hjälp i valet av dragkrok eller om du har frågor kring något som rör våra produkter når du oss enkelt över telefon på nummer 0763-401099 eller genom att skicka ett mejl till info@dragkrok365.se.