Rätt dragkrok till din Mercedes

Välj modell och årsmodell nedan för att köpa rätt dragkrok till din bil.

Här hittar du dragkrokar som passar perfekt till just din modell av Mercedes. Vi har ett flertal dragkrokar av hög kvalitet att välja mellan och livstidsgaranti för din trygghet. Välkommen till Dragkrok365!

Avtagbar eller fast dragkrok till Mercedes

Till Mercedes alla bilmodeller finns det både fasta dragkrokar och avtagbara. Du väljer vilken variant som passar dig bäst. För att välja rätt dragkrok behöver du fundera på hur ofta du vill använda dragkroken och hur viktigt det är att dragkroken inte syns på bilen. Vill du läsa lite mer om olika typer av dragkrokar har vi samlat information om de olika dragkroksvarianterna.

Dragkrok av hög kvalitet

Alla våra dragkrokar har livstidsgaranti för att du ska veta att det är en bra produkt du köper, som du kan känna dig trygg med. Dragkrokarna tillverkas av det välkända italienska företaget Umbra Rimorchi. De har tillverkat dragkrokar till alla typer av bilar sedan 1976 i staden Perugia i Italien. Självklart är deras dragkrokar EU-godkända.

Montering av dragkrok på Mercedesbilar

Många av våra kunder kan montera sina dragkrokarna själva. Känner man sig inte bekväm med att göra det själv ska man så klart ta hjälp av en verkstad. Vi har samarbeten med verkstäder över hela landet och när du gör din beställning kan du på samma gång välja vilken verkstad du vill ha hjälp av. De kommer då att ringa upp dig för att boka en tid för montering av dragkroken till din Mercedes. Självklart kan du även välja en annan verkstad om du har en som du brukar vända dig till. Har du några frågor rörande din dragkrok eller valet av dragkrok är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Dragkrok365. Ring oss på nummer 010-129500 eller skicka ett mejl till info@dragkrok365.se.
dragkrok till mercedes - dragkrok365.se