Rätt dragkrok till din Hyundai

Välj modell och årsmodell nedan för att köpa rätt dragkrok till din bil.

Dragkrok Hyundai – hög kvalitet 

Dragkrok365 är en leverantör av dragkrokar till Hyundai som levererar produkter av hög kvalitet och med livstidsgaranti. Du beställer enkelt genom vårt beställningsformulär och får dragkroken skickad hem till dig. 

Rätt dragkrok från bra leverantör

Vårt formulär gör att du snabbt och lätt hittar rätt dragkrok för din bil, vi har något för alla modeller. Det enda du behöver veta är vilken Hyundai-modell det är och vilket år den är gjord. Utifrån den informationen vet vi vilka dragkrokar som passar din Hyundai och du kan vara säker på att du får en produkt som passar och som håller. Dragkrokar från märket Umbra Rimorchi har livstidsgaranti och kommer alltid väl paketerade för att inte skadas på vägen till dig. Företaget har tillverkat dragkrokar sedan 1976 och alla är EU-godkända. 

Montering av dragkrok på Hyundai

Det är fullt möjligt att montera din dragkrok på bilen själv, många av våra kunder gör det. Då kan du följa vår dragkroksguide som steg för steg tar dig igenom hur du ska göra och vad du ska tänka på. Vill du inte göra det själv kan du ta hjälp av någon av de många verkstäder som vi samarbetar med. De finns över hela landet och du lägger enkelt till den verkstad som passar dig bäst i beställningsformuläret av din dragkrok. Verkstaden du valt kommer sedan att höra av sig till dig för att boka in en tid för montering av din dragkrok.

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller om du vill ha lite hjälp i valet av dragkrok till din Hyundai. Ring oss på nummer tel: 0763-401099 eller skicka ett mejl till info@dragkrok365.se.

dragkrok till hyundai - dragkrok365.se