Rätt dragkrok till din Dacia

Välj modell och årsmodell nedan för att köpa rätt dragkrok till din bil.

Hitta Dragkrok till din Dacia

Vi på Dragkrok365 erbjuder billigast dragkrokar till en utmärkt kvalitet. Alla våra dragkrok tillverkas i Italien och vi utlovar Livstidsgaranti.

 

Avtagbar dragkrok eller en fast dragkrok till din Dacia? Är du ute efter en dragkrok som du ska använda regelbundet, då är en fast dragkrok det bästa alternativet. Vad det gäller elsats till din krok så följer det med en 7-polig elsats. Du kan välja att uppdatera till en 13-polig elsats för endast 390kr. Fördelen med en 13-polig elsats är att alla de nya släpvagnarna har den typen av uttag. En annan fördel med en 13-polig elsats är att man slipper glappkontakt då man vrider in den i kontakten.
Länk till monteringsvideo.

Om Dragkrok365

I staden Perugia i Italien ligger Umbra Rimorchi där våra dragkrokar tillverkas. Sedan 1976 har Umbra tillverkat dragkrokar.
Våra dragkrokar är såklart EU-godkända och har en mycket fin passform.

Montera dragkrok på din Dacia

När du köper dragkrok av oss så får du med en mycket utförlig monteringsanvisning. Är du hyfsat fingerfärdig och kunnig på el så är det inga konstigheter att själv montera sin dragkrok. I annat fall så har vi en hel del partner verkstäder. 

dragkrok dacia dragkrok365